ua en ru

Переворот в Луганську: ОБСЄ зафіксувала в місті невпізнаних військових з білими пов'язками

Переворот в Луганську: ОБСЄ зафіксувала в місті невпізнаних військових з білими пов'язками Фото: ОБСЄ (УНІАН)

ОБСЄ продовжує відзначати присутність військових автомобілів і невпізнаних озброєних людей

У середу, 22 листопада, в Луганську спеціальна моніторингова місія ОБСЄ (СММ) в Україні зафіксувала присутність військових автомобілів і невпізнаних озброєних людей з білими пов'язками. Про це СММ повідомляє в Facebook.

"СММ ОБСЄ продовжує відзначати присутність військових автомобілів і невпізнаних озброєних людей - багато хто з них з білими пов'язками і закритими обличчями - в центрі міста Луганська", - зазначено в повідомленні.

Також зазначено, що до Луганська прибув головний заступник місії СММ ОБСЄ, який приєднався до своїх колег для моніторингу ситуації. Повідомляється, що на даний момент в місті спостерігається спокійна обстановка.

"Однак, проводячи патрулювання, СММ була позбавлена ​​доступу непізнаними озброєними людьми на перетині вулиць Лермонтова і Раянска.

Нагадаємо, 22 листопада ватажок самопроголошеної "Луганської народної республіки" Ігор Плотницький в Луганську провів нараду, на якій заявив про спробу "державного перевороту". В організації перевороту він звинуватив "міністра внутрішніх справ ЛНР" Ігоря Корнета і зажадав відкрити "кримінальні справи".