ua en ru

Пашинський подав в суд на нардепів Добродомова і Соболєва за звинуваченням у корупції

Пашинський подав в суд на нардепів Добродомова і Соболєва за звинуваченням у корупції Фото: Сергій Пашинський

Пашинський також звернеться в правоохоронні органи

Голова комітету з питань національної безпеки і оборони, член фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський подав позов до суду проти народних депутатів від фракцій "Батьківщина" та "Блоку Петра Порошенко" Сергія Соболєва та Дмитра Добродомова за звинувачення у корупційних угодах. Про це він Пашинський заявив сьогодні на засіданні комітету, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні я подав в суд на двох вищезгаданих депутатів. Судовий позов, як тільки буде відмітка суду, буде опублікований. Я прошу також членів антикорупційного комітету моніторити це питання, і я просив би моральної та юридичної підтримки. Ми повинні в цій ситуації поставити чіткий акцент і чіткі крапки над "і". Якщо дійсно підтвердяться факти, наведені паном Соболєвим і паном Добродомовим, то тоді я сам буду закликати вас позбавити мене всіх повноважень. Сьогодні до вечора я теж звернуся до правоохоронних органів, не буду чекати реакції пана Добродомова, щоб вони провели перевірку", - заявив Пашинський.

Нагадаємо, раніше Пашинський заявив, що має намір звернутися до суду з приводу брехливих заяв народних депутатів Сергія Соболєва та Дмитра Добродомова про нібито спекуляції нафтопродуктами.