ua en ru

Парламент Нідерландів завершив процедуру ратифікації УА України з ЄС

Парламент Нідерландів завершив процедуру ратифікації УА України з ЄС Фото: парламент Нідерландів

Сьогодні Сенат Нідерландів затвердив документ

Парламент Нідерландів завершив процедуру ратифікації угоди про асоціацію (УА) між Україною та Європейським союзом (ЄС). Про це йдеться в повідомленні прес-служби в Facebook посольства України в Нідерландах.

"Сьогодні в Сенаті Нідерландів (Верхня палата парламенту) відбулося голосування за ратифікацію угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Сенат Нідерландів затвердив документ. Таким чином, процес ратифікації угоди парламентом Нідерландів в цілому завершено", - йдеться в повідомленні.

Парламент Нідерландів завершив процедуру ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС!-----Сьогодні у Сенаті Нід...

Posted by Embassy of Ukraine in the Kingdom of the Netherlands on 7 Июль 2015 г.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко сподівається, що всі країни за півроку ратифікують угоду про асоціацію (УА) між Україною та Європейським Союзом. "Рік тому, 27 червня я мав честь підписати Угоду про асоціацію між Україною та ЄС, частина якої почала застосовуватися вже з 1 листопада минулого року... На сьогодні переважна більшість (21) країн ЄС вже завершили процес ратифікації угоди. Сподіваюся, що за півроку угода буде ратифікована і набуде чинності вже на початку наступного року", - зазначив Порошенко.

Також раніше повідомлялося, що нижня палата парламенту Франції ратифікувала угоду про асоціацію між Україною та Європейським союзом. "Вітаю ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та ЄС Національними Зборами Франції", - написав посол України у Франції Олег Шамшур у своєму Twitter.