ua en ru

"МТС Україна" запустила мережу 3G в Ужгороді

"МТС Україна" запустила мережу 3G в Ужгороді Фото: 3G від "МТС Україна"

Кількість базових станцій у місті збільшено в півтора рази

Оператор мобільного зв'язку "МТС Україна" запустив власну 3G-мережу в Ужгороді. Про це повідомили у прес-службі компанії.

Відсьогодні, 13 листопада, абоненти "МТС Україна" в Ужгороді можуть користуватися мобільним Інтернетом на швидкості до 42 Мбіт/с.

"Мережа, яку ми побудували, володіє двома важливими для абонентів перевагами. По-перше, це супершвидкість - мережа забезпечує справжні швидкості 3G навіть при великому навантаженні. По-друге, надійність - для того, щоб забезпечити надійне покриття для наших 3G користувачів, ми збільшили кількість базових станцій в Ужгороді в півтора рази, забезпечивши "килимове" покриття міста. Сподіваюся, що жителі міста з гідністю оцінять справжню європейську якість нашого 3G Інтернету", - зазначив заступник генерального директора "МТС Україна" по західному регіону Сергій Самокрик.

Ужгородці, погляньте на дисплеї своїх телефонів. З’явився 3G! Відсьогодні у вас 3G інтернет літає на швидкості до 42 М...

Posted by MTS Ukraine on 13 листопада 2015 р.

Нагадаємо, про початок тестування 3G-мережі в Ужгороді "МТС Україна" повідомила 5 листопада.

Раніше компанія запустила власну мережу 3G у Мукачеві, Чернівцях та Одесі. Загалом на сьогодні мобільний Інтернет на швидкості до 42 Мбіт/с доступний у 75 населених пунктах України.

Як повідомлялося, до 2016 р. "МТС-Україна" покриє 3G-зв'язком всі обласні центри.