ua en ru

В Міноборони створять "чорний список" компаній, які постачають неякісну форму ЗСУ

В Міноборони створять "чорний список" компаній, які постачають неякісну форму ЗСУ Фото: Міноборони

Щодо таких компаній вживатимуть санкції

В Міністерстві оборони України планують створити чорний список компаній, які постачають неякісну форму Збройним силам України (ЗСУ). Про це сьогодні під час брифінгу повідомив заступник Міністра оборони України Юрій Гусєв, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми як раз під час створення цього центру (Центр розвитку супроводження матеріального забезпечення ЗСУ) в своїх планах, в своїх мріях думали про те, що рано чи пізно у нас буде відповідна сертифікація компаній, які є постачальниками ЗСУ і запевняю вас бути постачальником для Збройних сил України буде не менш достойно, ніж бути постачальником для королівського двору Великобританії. А ті компанії, які підводять нас, вони будуть вводитись в "чорний список" компаній, які постачають неякісну або невчасно форму, яка може зашкодити життю і здоров'ю військовослужбовця ЗСУ і з ними ми відповідно будемо припиняти співпрацю, щодо них вживати санкції і не продовжувати договори, які укладаються", - заявив Гусєв.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Міноборони планують продемонструвати універсальний камуфляж "Варан" на параді 24 серпня.