ua en ru

МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок до Парижа

МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок до Парижа Фото: Міністерство закордонних справ України

Українцям, що перебувають у Франції, рекомендують проявляти підвищену увагу та обережність

Міністерство закордонних справ України рекомендується громадянам України утриматися від поїздок до Парижа і регіону Іль-де-Франс у зв'язку з терактами у французькій столиці. Про це повідомляє прес-служба МЗС.

Відомство рекомендує громадянам України, які перебувають у Франції, проявляти підвищену увагу та обережність, уникати місць масового зібрання людей, враховувати рекомендації сил безпеки і місцевої влади.

"У зв'язку з введенням надзвичайного стану бути готовими до перевірки документів та особистого контролю, завжди мати при собі документи, що посвідчують особу, повідомити мету вашого перебування та місце проживання у Франції; виконувати всі вказівки і демонструвати готовність до співпраці з правоохоронцями" – рекомендує МЗС.

У відомстві зазначили, що в разі потрапляння в надзвичайні ситуації громадянам необхідно якнайшвидше повідомити про це на "гарячу лінію" Посольства України у Франції (+33 1 43 06 07 37.), або МЗС (+38 044 238 16 57, +38 044 238 17 77).

Нагадаємо, раніше в Мзс повідомили, що станом на 8:00 суботи, 14 листопада на "гарячу лінію" відомства дзвінків щодо постраждалих українців в Парижі не надходило.