ua en ru

Македонія - Україна: Українці здобувають перемогу

Македонія - Україна: Українці здобувають перемогу Фото: збірна України

Селезньов і Кравець принесли перемогу

У Скоп'є був зіграний матч кваліфікації Євро-2016 між збірними Македонії та України.

Македонія - Україна 0-2
Гол:
Селезньов, 59 (пен), Кравець, 87
Македонія: Пачовски, Жута, Шиков, Ристевски, Брдаровски, Петровськи, Алімі, Ібраімі, Хасані (Абдураими, 23), Ашковски (Несторовски, 78), Илиевски (Ивановски, 64)
Україна: П'ятов, Федецький, Хачеріді, Ракицький, Шевчук, Риболовля, Ротань (Малиновський, 90), Ярмоленко (Караваєв, 85), Сидорчук, Коноплянка, Селезньов (Кравець, 74)

Перший тайм пройшов під знаком слабкого тиску збірної України. М'яч тримався у гостей, але придумати що з ним робити команда Фоменко не могла. Небезпечно було тоді, коли були спонтанні дії. Так бив Ярмоленко з правого з меж штрафного. Ротань пробив з розвороту після кутового. Але в першому випадку зіграв воротар, а в другому - м'яч пройшов над воротами.

На другий тайм українці вийшли заведеними і зуміли таки забити. Після фланговое подачі Жута зіграв рукою, суддя поставив пенальті, який точно реалізував Селезньов. Отримавши більше місця для своєї гри, українці змогли заграти більш спокійно. І в підсумку забили ще. Контратаку нашої команди забігом від центру поля завершував Кравець, який обіграв захисника і точно пробив під голкіпером.

Нагадаємо, наступний матч збірна України зіграє з Іспанією в Києві 12 жовтня.