ua en ru

У Львівській обл. з особливою жорстокістю убитий міліціонер, - МВС

У Львівській обл. з особливою жорстокістю убитий міліціонер, - МВС Тіло дільничного коні протягли 13 км

У Львівській обл. загинув міліціонер в результаті волочіння кіньми по поверхні дороги. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України у Львівській обл.

"18 квітня о 22:30 у Радехівський райвідділ міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя, який повідомив, що бачив, як повз нього проїхала підвода, запряжена двома кіньми, а з-під підводи звисало людське тіло. На місці події співробітники слідчо-оперативної групи виявили куртку зі слідами крові. В кишені куртки перебувало посвідчення капітана міліції, працівника Радехівського райвідділу міліції. Шляхом проходження підводи правоохоронці почали виявляти фрагменти людського тіла", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що, за попереднім висновком експертів, подібні сліди могли залишитися в результаті волочіння тіла людини по твердому покриттю дороги. Загиблого колегу співробітники міліції виявили в меліоративному рові на кордоні з сусіднім районом.

"З'ясовуючи обставини загибелі міліціонера, працівники Радехівського РВ встановили місце події, а також осіб, підозрюваних у скоєнні цього злочину 53-річний житель Радехівського району та 26-річного жителя Сокальського району. Крім того, працівники міліції з'ясували, що коні тягли тіло загиблого 13 км", - йдеться в повідомленні.

В даний час підозрювані затримані. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Маріуполі убитий співробітник міліції.