ua en ru

У Львові випустили під заставу бійця АТО, який поранив ножем чотирьох студентів

Франківський районний суд Львова відпустив під заставу 48,7 тис. грн 21-річного бійця "Правого сектора", який 16 березня поранив ножем чотирьох студентів університету "Львівська політехніка", передаэ кореспондент РБК-Україна.

Гроші назбирали бійці "Правого сектора" і адвокат хлопця вніс їх як заставу.
"Він перебуває на стаціонарному лікуванні у Львівській обласній психіатричній лікарні. Нагляду за ним немає. Суд не надавав постанови про те, щоб тримати його під охороною, а постановив про внесення застави в розмірі 48 720 грн. Ці кошти зібрали його побратими з Добровольчого українського корпусу", - розповів кореспонденту РБК-Україна речник "Правого сектора" у Львові Тарас Кузяк.

Нагадаємо, 16 березня боєць ДУК "Правоий сектор" після повернення із зони проведення АТО підрізав ножем студентів біля гуртожитку "Львівської політехніки". Конфлікт виник через те, що він намагався потрапити в гуртожиток. Утім хлопець не перебував у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння. Його дії пов'язані із психічними розладами. Одного зі студентів госпіталізували у стані середньої важкості.