ua en ru

У Львові стався вибух біля відділення МВС, поранений міліціонер

У Львові стався вибух біля відділення МВС, поранений міліціонер Фото: на місці вибуху вилучили чеку від гранати

Порушено справу за фактом посягання на життя працівника правоохоронних органів

У Львові сьогодні, 25 червня, близько 7:00 стався вибух службового автомобіля біля Франківського відділу Львівського міського управління внутрішніх справ, в результаті вибух був поранений міліціонер. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України у Львівській області.

"Сьогодні, 25 червня, близько 7.00 години біля приміщення Франківського відділу Львівського міськуправління внутрішніх справ стався вибух. Попередньо встановлено, що вибух мав місце в задній частині одного зі службових автомобілів в той момент, коли водій намагався від'їхати від будинку відділу. В результаті міліціонер отримав осколкові поранення спини", - йдеться в повідомленні.

На місці вибуху працює слідчо-оперативна група, до складу якої увійшли експерти-вибухотехніки. Правоохоронці виявили та вилучили чеку від гранати.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) КК України.

Нагадаємо, вчора на трасі "Київ-Харків" у Полтаві пожежа у військовому автомобілі призвів до вибуху боєприпасів.