ua en ru

У Львові стався вибух на території консульства Польщі

У Львові стався вибух на території консульства Польщі Фото: вибух у Львові

В результаті вибуху була пошкоджена урна, постраждалих немає

У Львові в ніч з 7 на 8 жовтня стався вибух на території іноземної консульства. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України у Львівській області.

"7 жовтня о 22.30 в міліцію надійшло повідомлення про те, що на території однієї з іноземних консульств у Львові стався вибух. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, кінологи, експерти-вибухотехніки і працівники інших служб, які залучаються в таких випадках", - йдеться в повідомленні.

У той же час, як пишуть місцеві ЗМІ, вибух стався на території Генерального консульства Республіки Польща на вулиці Івана Франка, 108.

У Львові стався вибух на території консульства Польщі

Фото: вибух на території консульства Польщі у Львові

Працівники міліції встановили, що в результаті вибуху була пошкоджена урна для сміття. Постраждалих немає.

У Львові стався вибух на території консульства Польщі

Фото: вибух на території консульства Польщі у Львові

В даний час правоохоронці встановлюють причину вибуху, призначено ряд експертиз. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, вчора, 7 жовтня, сталася пожежа в приміщенні посольства України в Туреччині, її причиною стало коротке замикання.

"Протягом дня 7 жовтня 2015 року по незалежних від посольства причин мали місце неодноразові перебої в електропостачанні приміщення дипломатичної установи. Орієнтовно о 21:30 за місцевим часом в одному з кабінетів посольства сталося загоряння, яке було ліквідовано силами персоналу дипломатичного установи та турецької пожежної команди. Найбільш ймовірною причиною пожежі є коротке замикання, викликане багаторазовими відключеннями електроенергії", - йдеться в повідомленні прес-служби посольства.