ua en ru

Луценко заявив, що не проти законного грального бізнесу

Луценко заявив, що не проти законного грального бізнесу Фото: Юрій Луценко (gp.gov.ua)

На думку генпрокурора, гральні заклади повинні підпорядковуватись ДФС

Генеральний прокурор України Юрій Луценко виступає за легалізацію грального бізнесу. Про це Луценко заявив у ході брифінгу в Ужгороді, повідомляє "Голос Карпат".

"Я за легалізацію гральних закладів з видачею ліцензії в установленому порядку. Ці заклади повинні підпорядковуватись фіскальній службі та бути прозорими", - заявив Луценко.

Крім того, Луценко додав, що такі заклади мають розташовуватися не в селах та містах, і не в безпосередній близькості до шкіл.

"Заклади, які мають угоду з агентською компанією, нехай працюють. Я не проти такого виду бізнесу. Але він має бути законним. Якщо вони подаватимуть звіти до Мінфіну - будь-ласка. Неліцензовані ж повинні закритись", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Рівненській області правоохоронці повідомили 4 особам про підозру в незаконній організації грального бізнесу. Правоохоронці заявили, що громадяни у порушення вимог законодавства організували на території міста Рівне діяльність 4 гральних закладів та проведення у них азартних ігор під виглядом розповсюдження лотерей.