ua en ru

У ЛНР назвали затриманих військових РФ "бійцями народної міліції"

У ЛНР назвали затриманих військових РФ "бійцями народної міліції" Фото: бойовики ЛНР

У ЛНР планують обміняти затриманих військовослужбовців

У самопроголошеній "Луганської народній республіці" назвали затриманих на Донбасі спецназівців з Росії "бійцями народної міліції". Про це повідомляє сепаратистський ЛуганскИнформЦентр.

"Вчора близько 13.00, перейшовши лінію розмежування, річку Сіверський Донець, в районі на схід від населеного пункту Щастя диверсійно-розвідувальна група противника здійснила напад на спостережний пост окремого розвідувального батальйону народної міліції. В ході бою, що зав'язався двоє наших військовослужбовців - Єрофєєв Євген Володимирович і Александров Олександр Анатолійович - були поранені і були взяті українськими диверсантами в полон", - сказав перший заступник командувача народною міліцією" ЛНР Сергій Козлов.

Крім того, в ЛНР заявляють, що Єрофєєв і Александров добровільно вступили до лав "народної міліції" кілька місяців тому. Також там створили групу для ведення переговорів про обмін військовослужбовців.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донеччині затримані двоє російських військовослужбовців, які були затримані під час бою в р. Щастя. Вони є спецназівцями РФ із Тольятті.