ua en ru

Лідера ЛНР Плотницького затримано в РФ, - прес-центр АТО

Лідера ЛНР Плотницького затримано в РФ, - прес-центр АТО Фото: лідер ЛНР Ігор Плотницький

Новим главою ЛНР може стати Олександр Єфремов

Лідер самопроголошеної "Луганської народної республіки" Ігор Плотницький затриманий у Росії. Про це у своєму Facebook повідомив координатор прес-центру АТО в Краматорську Олександр Бригинець.

"У Луганську впевнені, що Плотницький таки затриманий в РФ і вже ніколи не повернеться на Луганщину. Чому? По-перше, замість того, щоб прибрати до рук банди, які знищують, ґвалтують, крадуть сам крав "гуманітарку". Кажуть, її ніхто на Луганщині не бачив, значить розікрав Плотницький. Я більше схильний, що її і не було", - написав Бригинець.

Він також висловив припущення, хто може стати новим головним ЛНР.

"Хто буде замість "законно обраного" на незаконних виборах Плотницького? Головна версія: Єфремов. Ніхто з тих, кажуть, хто з впливових людей має шанс пропетляти і не замаститися посадами ЛНВ - не погодиться. А Єфремов, кажуть, однак знає, що його "хунта" посадить... Втрачати нічого", - зазначив Бригинець.

Це забув розповісти фрамент розмови зі статусним ватником-пенсіонером з Луганська. В Луганську впевнені, що Плотницький...

Posted by Олександр Бригинець on 28 Апрель 2015 г.

Відзначимо, напередодні про затримання Плотницького повідомив спікер бойовиків-сепаратистів, так званий "військовий експерт" Олександр Жилін. При цьому він уточнив, що Плотницького затримано бойовиками та вивезено в Санкт-Петербург на "очну ставку зі зрадниками".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ЛНР мають намір дозволити "Опозиційного блоку" брати участь у виборах.