ua en ru

Криворізький міськвиборчком оголосив мером Юрія Вілкула з перевагою в 752 голоси

Криворізький міськвиборчком оголосив мером Юрія Вілкула з перевагою в 752 голоси Фото: Юрій Вілкул

6 членів комісії проголосували проти затвердження результатів виборів, оскільки вважають можливою їх фальсифікацію

Криворізька міська виборча комісія встановила результати другого туру виборів - з перевагою 752 голоси переможцем другого туру оголошено Юрія Вілкула. Про це повідомили члени міськвиборчкому, передає місцеве видання 0564.

Так, повідомляється, що за Юрія Вілкула проголосували 89 209 осіб, які брали участь у виборах. Юрію Милобогу віддали свої голоси 88 457 виборців - такі результати затвердила міська виборча комісія.

"Результати голосування, які надають перевагу Юрію Вілкулу, затвердили 12 членів комісії. У той же час 6 членів комісії проголосували проти затвердження результатів виборів, оскільки вважають можливою їх фальсифікацію", - зазначає видання.

Зокрема, увагу спостерігачів привернула різниця між тим, як голосували в Інгулецькому районі міста і тим, як голосували в інших районах Кривого Рогу.

Відзначається також, що Юрій Милобог представив в міськвиборчком скарги, розгляд яких міська комісія призначила на 18.00 вівторка, 17 листопада.

Нагадаємо, в "Самопомічі" заявляли, що за результатами підрахунку 80% бюлетенів на виборах мера Кривого Рогу (Дніпропетровська область) лідирує Юрій Милобог.

Пізніше в об'єднанні "Самопоміч" закликали мешканців Кривого Рогу зібратися в понеділок, 16 листопада, на мітинг у зв'язку з фальсифікаціями на виборах мера міста.