ua en ru

У Кременчузі впав вертоліт

У Кременчузі впав вертоліт Фото: вертоліт Мі-2

Внаслідок аваріїї ніхто не постраждав

При виконанні навчально-тренувального польоту в межах аеродрому Кременчук (Велика Кохнівка), для відпрацювання вправи "зависання" на вертольоті Мі-2 сталося його падіння на бік. Про це повідомляє прес-служба Національного бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами.

Зазначається, що на борту повітряного судна знаходилися 1 пілот-інструктор та 2 пілоти-курсанти, внаслідок аваріїї ніхто не постраждав. Сам вертоліт отримав пошкодження.

Також повідомляється, що розслідування аварії проводить Національне бюро.

Нагадаємо, 11 листопада 2015 року, близько 10:00 під час виконання планового навчального польоту розбився літак Повітряних Сил Збройних Сил України Су-25.

За попередньою версією слідчої групи військових прокурорів та інспекції з розслідування авіакатастроф Міністерства оборони України, які почали роботу на місці трагедії, здійснюючи тренувальний політ на наднизької висоті, літак зіткнувся з високовольтною лінією електропередач, внаслідок чого впав в районі с. Тернівка Вільнянського району Запорізької області неподалік 255 км автомобільної траси Харків-Сімферополь.