ua en ru

Команда, яка займається судовою реформою, продовжить роботу, - Олексій Філатов

Команда, яка займається судовою реформою, продовжить роботу, - Олексій Філатов

Заступник глави Адміністрації президента України (АПУ) Олексій Філатов, який курирує судову реформу, підтвердив, що залишається працювати в президентській адміністрації. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Для усунення чуток і сумнівів: команда, яка займається судовою реформою, продовжить цю роботу. Поки що цей поїзд не став на міцні рейки, питання в завершенні проекту для нас не стояло і не стоїть", - зазначив він.


Також Філатов подякував Борису Ложкіну, який покинув пост глави АПУ, за участь у реалізації судової реформи.

"Він багато зробив для країни в складний для неї час. Поміняти спосіб життя бізнесмена після самого великого в індустрії cash-out на спосіб життя держчиновника, інвестувати себе в державу без всякого ROI - заслуговує поваги. Щире спасибі за участь в справі відновлення правосуддя в країні. Особливо - за допомогу в голосування ВР за Закон "Про забезпечення права на справедливий суд" і - особливо - зміни до Конституції. Це тектонічний зсув у правильному напрямку", - підкреслив він.

Як повідомлялося, 29 серпня в команді президента була проведена кадрова ротація. Борис Ложкін залишив посаду глави АП, продовживши працювати в якості секретаря Національної інвестиційної ради на громадських засадах, а також позаштатного радника глави держави. Новим главою АПУ призначений Ігор Райнін.