ua en ru

Китайські туроператори відвідають аннексированный Крим

Китайські туроператори відвідають аннексированный Крим Фото: Ластівчине гніздо

Туроператори з Китаю відвідають визначні місця та зустрінуться з "депутатами" Криму

Десять найбільших китайських туроператорів в листопаді відвідають аннексированный Крим в рамках інфотуру. Про це повідомив глава комітету "Держради Криму з санаторно-курортного комплексу та туризму" Олексія Черняка, передає агентство QHA.

П'ятиденний інформаційний тур для десяти найбільших туристичних операторів Китаю включить в себе відвідування знакових культурних, архітектурних і історичних пам'яток півострова, екскурсійних маршрутів, а також огляд засобів розміщення туристів.

Також у програмі візиту запланована зустріч з кримськими парламентарями в Держраді.

"У рамках інфотуру Міністерству курортів і туризму Криму доручено організувати розширений круглий стіл за участю китайських гостей і туроператорів, турагентів, перевізників і керівників засобів розміщення з усіх регіонів півострова. Сторони зможуть не тільки налагодити прямі ділові контакти, але й визначити, на яких моментах кримським готельєрам, гідам необхідно робити акцент при роботі з китайськими туристами, які в них вимоги і очікування", - сказав Черняк.

Очікується, що за підсумками візиту китайські гості проведуть прес-конференцію для кримських ЗМІ, де поділяться своїми враженнями про півострові.

Нагадаємо, китайські бізнесмени будуть інвестувати в Крим.