ua en ru

У Києві будівлю комунального підприємства закидали "коктейлями Молотова"

У Києві будівлю комунального підприємства закидали "коктейлями Молотова" Фото: пожежа в КП "Київблагоустрій" (facebook.com/andreev.solomianka)

В результаті нападу в КП "Київблагоустрій" почалася пожежа

В будівлю комунального підприємства "Київблагоустрій" вночі, 16 серпня, невідомі кинули два "коктейлі Молотова", в результаті чого виникла пожежа. Про це повідомляє т.в.о. директора підприємства Андрій Андрєєв Facebook.

"Сьогодні о пів на другу ночі на будівлю КП "Київблагоустрій" стався напад. Невідомі перелізли через паркан, проникли на територію установи і кинули два "коктейлі Молотова" у великий кабінет, де знаходяться робочі місця наших співробітників", - повідомив Андрєєв.

Зазначено, що співробітники пожежної безпеки оперативно провели гасіння пожежі.

У будинку підприємства пошкоджена офісні меблі та техніка.

"Розцінюю цей вчинок як загрозу або помста підприємству, яке протягом останніх років проводить послідовну політику по прибиранню незаконних тимчасових споруд по всьому Києву", - заявив Андрєєв.

Сьогодні о пів на другу ночі на будівлю КП «Київблагосутрій» стався напад. Невідомі перелізли через огорожу проникли на...

Опубліковано Andrey Andreev 16 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в липні в Україні зафіксовано 28 випадків порушень свободи слова і прав журналістів, що є найбільшим число порушень з початку 2017 року. Також у липні зафіксовано найбільшу кількість побиття журналістів, що сталися з початку року - 6 випадків.