ua en ru

У Києві оголосили готовність номер один до прибирання першого снігу

У Києві оголосили готовність номер один до прибирання першого снігу Фото: у Києві оголосили готовність номер один до прибирання першого снігу

У КМДА повідомляють, що все необхідне закуплено

У найближчі дні в Києві можливе погіршення погодних умов та опади, тому головам районів столиці було дане доручення підготувати снігоприбиральну техніку, аби одразу вийти на вулиці, як тільки випаде перший сніг. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"Синоптики прогнозують перший сніг цими вихідними. Як завжди, під час першого снігу у місті багато аварійних ситуацій, не всі водії встигають замінити гуму. На київських дорогах 24 години на добу має працювати вся снігоприбиральна техніка, у дворах двірники та комунальники повинні прибирати сніг, посипати тротуари і проїжджу частину сіллю та піщаною сумішшю. Все необхідне ми закупили", - заявив мер Києва Віталій Кличко.

Він також зазначив, що у центрі міста та у місцях із нерівним рельєфом, де є підйоми та спуски, де найчастіше виникають затори, необхідно обмежити проїзд вантажного транспорту.

Нагадаємо, сьогодні у Києві без опадів, температура вдень від 0 до +2.