ua en ru

У Києві невідомі викрали жінку

У Києві невідомі викрали жінку Фото: киянку викрали на Mercedes

Киянку насильно посадили в салон "Мерседеса" і відвезли

У Києві В Оболонському районі сьогодні, 19 травня, вранці невідомі силоміць посадили жінку в Mercedes і відвезли. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"Сьогодні вранці в Оболонському районі Києва невстановлені особи насильно посадили жінку в "Мерседес", після чого автомобіль з місця пригоди зник. На зв'язок киянка досі не вийшла, її телефон вимкнений. У столиці введено план "Перехоплення", - йдеться в повідомленні.

Близько 9:00 жінка вийшла з під'їзду будинку і попрямувала до свого автомобіля. В цей час поруч зупинився "Мерседес". Невідомі підбігли до 51-річній киянці і силоміць посадили її в салон іномарки. Після цього автомобіль зірвався з місця і зник у невідомому напрямку.

Досі жінка на зв'язок не виходила.

Працівники міліції виїхали на місце, опитали очевидців та свідків події. Чоловік викраденої пише заяву про зникнення дружини.

У Києві оголошено план "Перехоплення".

Слідчим відділом Оболонського районного управління столичної міліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 ККУ "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини". У міліції розглядається дві версії скоєного злочину: професійна діяльність киянки і викрадення з метою вимагання викупу.

Нагадаємо, 16 травня у Києві на станції метро "Петрівка" жінка впала на рейки.