ua en ru

У Києві податківці вилучили велику партію продукції Apple

У Києві податківці вилучили велику партію продукції Apple Фото: вилучений товар був ввезений на територію України з порушеннями законодавства

Загальна вартість вилученої продукції становить понад 10 млн. гривень

Працівниками податкової міліції Києва вилучили більше 2 тисяч одиниць продукції під час обшуків торговельних і складських приміщень деяких Інтернет-магазинів. Про це повідомляє прес-служба Державна фіскальна служба України.

Весь вилучений товар був ввезений на територію України з порушеннями податкового та митного законодавства.

"Під час обшуків вилучено близько 2 тисяч одиниць продукції торгової марки Apple, у тому числі понад 300 мобільних телефонів Iphone, 45 планшетів Ipad, 50 ноутбуків MacBook і комп'ютерної комп'ютерів iMac, Apple Watch, медіа плеєри iPod, медіа приставки та аксесуари", - повідомляє прес-служба ГФС.

Загальна вартість вилученої продукції становить понад 10 млн. грн.

Крім того, в ході проведення обшуків вилучено близько 100 одиниць продукції фірм Sony, Canon і Samsung (принтери, телевізори, ігрові приставки), яка, згідно з інформацією офіційних представників зазначених дистрибуційних компаній, також завезено поза митного контролю.

Нагадаємо, на початку жовтня співробітники СБУ вилучили на митниці 40 коробок з військовими товарами в поїзді Київ - Москва.