ua en ru

Київ сьогодні і завтра частково перекриють через святкових заходів

Київ сьогодні і завтра частково перекриють через святкових заходів Фото: 31 травня у столиці відбудеться "Пробіг під Каштанами"

Завтра центр Києва перекриють через "Пробігу під каштанами"

Столиця України в неділю, 31 травня, буде частково перекрита для руху автотранспорту у зв'язку з проведенням святкових заходів, присвячених Дню Києва. Про це йдеться в повідомленні прес-служби КМДА.

"Нагадуємо, що в неділю, 31 травня, з 8:00 до 13:00 будуть проходити міжнародні змагання Race Horizon Park з велоспорту. На час проведення заходу будуть діяти обмеження на наступних вулицях: вул. Миколи Грінченка - вул. Кіровоградська - вул. Червонозоряний проспект - вул. Андрія Головка вул. Солом'янська - Протасів Яр - Миколи Грінченка", - сказано в повідомленні.

Крім того, 1 червня під час проведення 23-го спортивно-благодійного заходу "Пробіг під каштанами" з 8:00 до 14:00 буде тимчасово перекрито рух усіх видів транспорту за таким маршрутом: Михайлівська площа - Володимирський проїзд - Софіївська площа - вулиця Володимирська - пл. Льва Толстого, розворот на вулиці Велика Васильківська та у зворотному напрямку.

Нагадаємо, вчора Київ перекривали через велопараду.