ua en ru

Кадиров пообіцяв віддати життя за Путіна

Кадиров пообіцяв віддати життя за Путіна Рамзан Кадиров

Глава Чечні Рамзан Кадиров подякував президенту Росії володимиру путіну за нагородження орденом Пошани і пообіцяв виконати будь-який його наказ, навіть якщо це коштуватиме йому життя. Про це він написав на своїй сторінці "Вконтакте".

"Я безмежно вдячний Президенту Росії, Верховному Головнокомандувачу ЗС РФ Володимиру Путіну за таку високу нагороду і оцінку моєї скромної праці. Я з усією відповідальністю заявляю, що всі заслуги за мир і стабільність в Чеченській Республіці належать Володимиру Володимировичу", - написав Кадиров.

Глава Чечні підкреслив, що саме "мудра політика" Путіна, його допомога і підтримка "дозволили досягти міцного світу, відродити республіку, економіку, культуру і духовність".

Кадиров пообіцяв завжди бути вдячним Путіну "за все, що він зробив особисто для нього і його народу", і назвав себе піхотинцем президента. "Я назавжди є Його вірним соратником, незалежно від того, Президент Він чи ні. Віддати життя за такої людини - найлегша завдання. Я запевняю, що виконаю будь-який наказ, вирішу заради нього завдання будь-якої складності, чого б це мені не коштувало! Служу Росії! Служу народу!", - завершив своє повідомлення Кадиров.

Нагадаємо, вчора Путін нагородив главу Чечні орденом Пошани. В указі йдеться, що нагородження вироблено "за досягнуті трудові успіхи, активну громадську діяльність та багаторічну сумлінну працю".