ua en ru

Кабмін на цьому тижні проведе нараду щодо розрахунків "Укрнафти"

Кабмін на цьому тижні проведе нараду щодо розрахунків "Укрнафти" Фото: прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

Нарада може пройти вже 6 січня

Кабінет міністрів України на цьому тижні проведе нараду щодо розрахунків ПАТ "Укрнафта" з державним бюджетом. Про це йдеться в документі, текст якого має РБК-Україна.

"Прошу, відповідно до компетенції, до 6 січня 2016 р. надати Кабінету міністрів інформаційно-аналітичні матеріали разом з пропозиціями до порядку денного списку запрошених на нараду під головуванням прем'єр-міністра України з питань проведення розрахунків ПАТ "Укрнафта" з державним бюджетом", - йдеться в документі за підписом прем'єра на ім'я голів Мінекономрозвитку, Міністерства фінансів, Державної фіскальної служби та НАК "Нафтогаз України".

Кабмін на цьому тижні проведе нараду щодо розрахунків "Укрнафти"

Варто відзначити, що МЕРТ, яка є ініціатором проведення наради, вимагало надання інформаційно-аналітичних матеріалів з зазначеного питання до 4 січня.

"Згідно з дорученням Кабінету міністрів України від 20.12.15 р. №52406/0/1-15 щодо підготовки до наради під головуванням прем'єр-міністра України з питань проведення розрахунків ПАТ "Укрнафта" з державним бюджетом, Мінекономрозвитку просить невідкладно до 4 січня 2016 р. надати інформаційно-аналітичні матеріали із зазначеного питання і пропозиції до порядку денного, протокольного рішення та списку запрошених", - йдеться в документі.

Кабмін на цьому тижні проведе нараду щодо розрахунків "Укрнафти"

Нагадаємо, 30 грудня прем'єр Арсеній Яценюк заявив, що "Укрнафта" перерахувала дивіденди до держбюджету.