ua en ru

В Івано-Франківську стартував набір в нову поліцію

В Івано-Франківську стартував набір в нову поліцію Фото: Арсен Аваков

Сьогодні в Івано-Франківську розпочався прийом анкет кандидатів у патрульні поліцейські

В Івано-Франківську сьогодні, 3 вересня, офіційно стартував набір в нову патрульну поліцію. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ України (МВС).

"Сьогодні, 3 вересня, о 9.00 в приміщенні Івано-Франківського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. В. Франко (вул. Незалежності, 42) офіційно відкрився пункт прийому анкет в нову патрульну поліцію", - йдеться в повідомленні.

В урочистій церемонії взяли участь міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, начальник управління патрульної поліції р. в Києві Олександр Фацевич, керівництво ГУМВС України в Івано-Франківській області та представники органів місцевої влади.

За словами Авакова, набір триватиме до 18 вересня, а на вулиці Івано-Франківська нова поліція вийде в січні 2016 р.

"Сьогодні розпочинається конкурсний відбір у нову поліцію Івано-Франківська. До 18 вересня буде відібрано 200 кандидатів. Вже в січні поліцейські вийдуть на вулиці міста, - підкреслив глава МВС України.

Нагадаємо, незабаром стартує набір у патрульну службу Вінниці. Прийом анкет в поліцію Вінниці триватиме з 6 по 29 вересня.