ua en ru

Інтенсивність обстрілів у зоні АТО зросла, - АПУ

Інтенсивність обстрілів у зоні АТО зросла, - АПУ Фото: Андрій Лисенко

Епіцентром боїв були околиці Горлівки, район донецького аеропорту, Мар'їнка, Красногорівка та Авдіївка

Інтенсивність обстрілів у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі зросла. Про це під час брифінгу повідомив речник Адміністрації Президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу зафіксовано 20 обстрілів позицій сил АТО з 120-мм мінометів, 2 обстріли - з артилерії калібру 122 та 152-мм, а також 6 разів злочинці застосовували танки. На Луганщині поблизу селища Нижнє Попаснянського району бойовики здійснили обстріл позицій сил АТО з реактивних систем залпового вогню "Град", - поінформував Лисенко.

Зазначається, що епіцентром боїв були західні околиці Горлівки, район донецького аеропорту, Мар'їнка, Красногорівка та Авдіївка. На Маріупольському напрямку, у порівнянні з іншими напрямками, ситуація спокійніша. 3 рази бойовики вели обстріли біля Гранітного, а ввечері активізувались біля Широкиного.

Внаслідок артилерійського обстрілу околиць Попасної Луганської області була знеструмлена частина міста та кілька ближніх сіл. Також обстріли з боку бойовиків велися по Станиці Луганській, Старому Айдару, Кримському та Золотому.

Нагадаємо, у зоні АТО за добу поранено 5 військових, загиблих немає.