ua en ru

При ДФС з 1 вересня буде працювати радник МВФ

При ДФС з 1 вересня буде працювати радник МВФ Фото: Роман Насиров

Також при ДФС вже тиждень працює технічна місія МВФ

При Державній фіскальній службі (ДФС) з 1 вересня буде працювати радник Міжнародного валютного фонду (МВФ). Про це повідомив глава ГФС Роман Насиров під час засідання колегії Міністерства фінансів України.

"МВФ погодився з 1 вересня цього року надати спеціально для фіскальної служби перманентного едвайзера. Це фахівець, співробітник МВФ, з достатнім досвідом проведення реформ у країнах, які вступали в Європейський Союз", - повідомив Насиров.

За його словами ДФС разом з МВФ і Мінфіном розробили детальний план інституційних реформ, який почали втілювати в життя більше місяця тому.

Крім того, в ДФС вже тиждень працює технічна місія МВФ високого рівня.

Серед основних змін, проведених у ДФС, голова служби виділив зміна більш, ніж 50% керівного складу територіальних органів ДФС і початок функціонування нового кадрового сервісу:

"Ми почали великий проект НR-сервісу ДФС. Перший етап ми запустили. Через 3-4 тижні у нас буде автоматизована система, завдяки якій ми будемо залучати нових співробітників, проводити тестування тих існуючих працівників, які у нас є", - сказав Насиров.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ДФС, Мінфін і МВФ до 1 вересня створять групу для оцінки рівня зарплат.