ua en ru

У Франції ідентифікували всіх 129 жертв терактів

У Франції ідентифікували всіх 129 жертв терактів Фото: теракти в Парижі

Всі загиблі під час терактів в Парижі пізнані

У Франції ідентифікували всіх 129 загиблих в результаті терактів, що відбулися в Парижі 13 листопада, передає AFP з посиланням на заяву за підсумками засідання французького уряду.

"Все 129 жертв атак в Парижі на даний момент упізнані", - повідомляє видання.

Відзначається, що близько 100 сімей приходили впізнавати тіла жертв. Також зазначається, що як мінімум 350 осіб постраждали в результаті терактів. При цьому кількість загиблих може зрости, оскільки деякі поранені перебувають у критичному становищі.

Нагадаємо, 13 листопада в Парижі відбулася серія терактів, в результаті яких загинуло 129 осіб, ще кілька сотень постраждали. Відповідальність за вчинення нападів взяла на себе терористична організація "Ісламська держава".

Сьогодні в передмісті Парижа Сен-Дені близько 7 години тривала спецоперація по затриманню причетних до скоєння терактів. В ході операції було затримано 7 осіб, двоє загинули, серед яких терористка, яка підірвала пояс смертника. За даними прокуратури, затриманих поки не встановлені. Передбачалося, що вони можуть бути пов'язані з Абдельхамидом Абаудом, який, за версією французьких правоохоронців, є організатором нападів.