ua en ru

На щорічну акцію "Чисте місто" вийшли 7 тисяч волонтерів ДТЕК

В акції СКМ "Чисте місто" взяли участь 7 тис. волонтерів ДТЕК в 31 населеному пункті України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДТЕК.

Згідно з повідомленням, за кілька годин 7 тисяч енергетиків і шахтарів зібрали 525 тонн сміття та висадили 390 саджанців у містах, де працюють підприємства ДТЕК. У місті Щастя у 30 ветеранів ДТЕК Луганської ТЕС в рамках акції "Чисте місто" склили квартири, постраждалі в результаті бойових дій.

"Ось вже третій рік поспіль "Чисте місто" проходить в місті Щастя. До цієї акції звикли всі городяни і співробітники станції. Кожен рік з нетерпінням чекають, коли зможуть вийти на вулицю і зробити своє місто чистішим і кращим. Прибирання та озеленення міста, допоможуть його жителям забути погане і продовжити жити мирним життям", - зазначив учасник акції, в. о. керівника департаменту з сервісів ДТЕК Луганської ТЕС Борис Сафонов.

"У минулому році ми з колегами по "Нафтогазвидобування" встановили в центрі села Ковалівка (Полтавська область) лавочки та урни. В цьому році встановили дитячий ігровий майданчик і посадили 20 дерев. Завдяки ініціативі наших співробітників, Ковалівка стане красивішим і комфортнішим. Ця акція згуртовує колектив і робить життя людей кращим", - підкреслив директор "Нафтогазвидобування" Ігор Щуров.

У Києві на акцію вийшли 1200 волонтерів ДТЕК і Київенерго. Вони приводили до ладу зелені зони та місця відпочинку жителів столиці: Солом'янський, Уманський і Голосіївський парки, Сирецький Гай, Подільський узвіз, дитячі майданчики Деснянського району. Волонтери прибирали неорганічне сміття, чистили бордюри від сухого листя.

"Міські суботники стали для ДТЕК традицією. Вже третій рік поспіль близько 6 тисяч наших співробітників виходять на вулиці 20 міст, де працює ДТЕК. Незважаючи на ранковий сильний дощ, в Києві на прибирання Солом'янського парку вийшло 200 осіб від корпоративного центру ДТЕК. Треба відзначити, що нашу наполегливість і позитивний настрій підтримали і мешканці мікрорайону, регулярно відпочиваючі в Солом'янському парку. І це найкраще підтвердження того, що ми робимо правильну потрібну справу і наша ініціатива завжди знайде прихильників і підтримку", - зазначив генеральний директор ДТЕК Максим Тимченко.

У цьому році в акції "Чисте місто" брали участь 30 тис. працівників підприємств групи СКМ у більш ніж 700 населених пунктах. Всього було зібрано 1 500 тонн сміття та висаджено 2000 дерев. ДТЕК третій рік бере участь в ініціативі СКМ. Навесні працівники прибирають неорганічне сміття, а восени висаджують дерева. У минулому році 5200 працівників ДТЕК прибрали 238 тонн сміття в 17 населених пунктах.

На щорічну акцію "Чисте місто" вийшли 7 тисяч волонтерів ДТЕК

На щорічну акцію "Чисте місто" вийшли 7 тисяч волонтерів ДТЕК

На щорічну акцію "Чисте місто" вийшли 7 тисяч волонтерів ДТЕК