ua en ru

Система електронних торгів арештованим майном буде працювати на всій території України з 2015 р., - Петренко

Система електронних торгів арештованим майном буде працювати на всій території України з 2015 р.

Система електронних торгів арештованим майном буде працювати на всій території України з 2015 р. Про це під час експертної зустрічі на тему "Впровадження системи електронних торгів арештованим майном - важливий крок до знищення корупційних схем" заявив міністр юстиції України Павло Петренко, передає його прес-служба.

"Незважаючи на шалений опір деяких зацікавлених осіб, я впевнений, що вже з наступного року вся країна перейде на цю систему. До 1 жовтня Міністерство юстиції повинно уряду відзвітувати про результати роботи пілотного проекту електронних торгів. На сьогодні ми вже проводимо навчання по користуванню електронною системою торгів співробітників Державної виконавчої служби не з пілотних областей", - розповів Петренко.

За його словами, введення електронної системи торгів ліквідує корупційні схеми, які до цього часу існували в системі Державної служби України.

За результатами діалогу з експертами Петренко ініціював створення на базі Міністерства юстиції робочої групи для розробки законодавчих ініціатив щодо реформування Державної виконавчої служби.