ua en ru

Рада збільшила на 130 млн грн видатки на функціонування СБУ

ВР збільшила на 130 млн грн видатки на забезпечення заходів у сфері безпеки держави та функціонування органів системи СБУ

Верховна Рада України (ВР) збільшила на 90 млн грн видатки на забезпечення заходів у сфері безпеки держави та функціонування органів системи Служби безпеки України, а також 40 млн грн на будівництво (придбання) житла для військовослужбовців СБУ. Це випливає з висновку комітету ВР з питань бюджету щодо законопроекту № 3000 "Про державний бюджет України на 2014 р.", текст якого є у розпорядженні РБК-Україна.

"Збільшити видатки споживання за кодом..."Забезпечення заходів у сфері безпеки держави та функціонування органів системи Служби безпеки України" на 90 млн грн (з них оплата праці - на 70 млн грн)", - повідомляється в документі.

Крім того, ВР прийняла рішення збільшити видатки розвитку на будівництво (придбання) житла для військовослужбовців СБУ на 40 млн грн.

Нагадаємо, народні депутати України 16 січня прийняли без обговорення законопроект № З000 "Про державний бюджет України на 2014 р.". За відповідне рішення проголосували 249 народних депутатів. Президент України Віктор Янукович підписав його вчора, 17 січня.