ua en ru

Кабмін схвалив додаткову угоду з ЄС щодо збільшення техдопомоги на 1,7 млн євро

Кабінет міністрів України схвалив проект додаткової угоди щодо фінансування програми технічної допомоги в рамках Європейської політики сусідства.

Кабінет міністрів України схвалив проект додаткової угоди щодо фінансування програми технічної допомоги в рамках Європейської політики сусідства. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Кабінету Міністрів України 26 листопада, передає прес-служба Кабміну.

Проект додаткової угоди передбачає внесення змін у розподіл бюджету між компонентами угоди, серед яких зменшення бюджету для проектів інституційного розвитку і збільшення бюджету для проектів технічної допомоги на 1,7 млн євро.

Повідомляється, що зазначене перерозподіл коштів дозволить, зокрема, продовжити контракти для реалізації проекту технічної допомоги "Підтримка реалізації Транспортної стратегії України". Додаткова угода продовжить термін виконання проекту технічної допомоги для Міністерства екології та природних ресурсів України. А також допоможе реалізувати два рамкових контракту за підтримки реформи державного управління та підготовки плану інституційного розвитку та стратегічного планування.

Нагадаємо, Кабмін також схвалив текст угоди з ЄС про підтримку регіональної політики на 55 млн євро.