ua en ru

ЄБРР підтвердив готовність збільшувати обсяги своєї діяльності в Україні

ЄБРР підтвердив готовність збільшувати обсяги своєї діяльності в Україні
Президент Європейського банку реконструкції і розвитку Сума Чакрабарті підтвердив готовність збільшувати обсяги діяльності ЄБРР в Україні, в тому числі і у фінансовій підтримці корпоративного сектора.

Президент Європейського банку реконструкції і розвитку Сума Чакрабарті підтвердив готовність збільшувати обсяги діяльності ЄБРР в Україні, в тому числі і у фінансовій підтримці корпоративного сектора. Про це він заявив під час зустрічі з прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком у Києві, передає прес-служба Кабміну.

"Глава уряду обговорив з Президентом ЄБРР пріоритети співробітництва в рамках прийнятої банком 19 листопада Пакету реформ і зміцнення кризову підтримку України. Мова йде, зокрема, про прозорості управління державними видатками, стабілізації банківського сектора, реформу енергетичної галузі", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в жовтні ЄБРР прийняв рішення про спрощену процедуру виділення коштів для України. На початку листопада стало відомо, що міжнародні донори виділили 11 млн євро у фонд ЄБРР для підтримки реформ в Україні.