ua en ru

ДонОДА попереджає про можливість припинення виплат зарплат і пенсій в регіоні

Через відсутність зв'язку з північними районами області, зокрема з містами: Констянтинівка, Краматорськ, Слов'янськ, Святогірськ, під загрозу поставлено виконання графіка виплат зарплат, пенсій і допомог.

Через відсутність зв'язку з північними районами області, зокрема з містами: Констянтинівка, Краматорськ, Слов'янськ, Святогірськ, під загрозу поставлено виконання графіка виплат зарплат, пенсій і допомог. Про це заявив перший заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко, повідомляє прес-служба Донецької ОДА.

Зазначається, що через систематичні загроз з боку представників громадської організації "Донецька народна республіка" зупинена виплата пенсій в м. Слов'янську та Слов'янському районі. Паралізована робота "Укрпошти", захоплені відділення Пенсійного фонду, перетворивши його в точку збройного опору. В результаті, пенсіонери Слов'янського району не отримали свої пенсії та інші належні виплати в строк.

"Якщо ситуація розвиватиметься за песимістичним сценарієм, нарахування всіх державних виплат може призупиниться в області в цілому, не тільки в окремо взятих районах", - констатує Ніколаєнко.