ua en ru

"Укроборонпром" готовий постачати вітчизняні БТРи і танки до Мексики

ДК "Укроборонпром" готовий постачати вітчизняні БТРи і танки до Мексики. Про це сьогодні в рамках 50-го Міжнародного авіаційного салону "Ле Бурже" в Парижі повідомив генеральний директор ДК "Укроборонпром" Сергій Громов під час зустрічі з директором представництва компанії "Pro Mexico" (Мексика) в європейських країнах Ервіном Фелдаусом, передає прес-служба ДК "Укрспецекспорт".

"Ми готові запропонувати Мексиці бронетранспортери БТР-3Е1 і БТР-4, танки "Оплот" і "Булат", високоточну зброю та іншу продукцію, яка відповідає найвищим світовим стандартам. Підприємства концерну виробляють агрегати для авіаційної техніки, яка експлуатується в Мексиці. Ми готові брати участь в її ремонті та модернізації", - заявив Громов.

Мексиканська сторона висловила зацікавленість у поглибленні міжнародної кооперації з підприємствами концерну. За словами Фелдауса, його компанія зацікавлена в розміщенні виробництва окремих вузлів для мексиканської військової техніки на підприємствах концерну.

Водночас, Громов відзначив три основні напрямки співпраці України з Мексикою в оборонному комплексі.

"По-перше, це наша участь в ремонті та модернізації мексиканської авіаційної техніки виробництва СРСР. По-друге, посилення двосторонньої кооперації у виробництві високоточної зброї. По-третє, залучення підприємств концерну, як виробників вузлів і агрегатів, для реалізації масштабних експортних контрактів Мексики", - зазначив він.

Читайте також: "Укроборонпром" та "Мотор Січ" працюють над створенням нового українського вертольоту