ua en ru

У Дніпрі на будівництві сталася стрілянина, є загиблий

У Дніпрі на будівництві сталася стрілянина, є загиблий Фото: поліція вилучила близько 10 стріляних гільз з місця інциденту (РБК-Україна)

Стрілянина сталася на п'ятому поверсі недобудови

У Дніпрі на будівництві біля готелю "Рассвет" сталася стрілянина, в результаті чого загинула одна людина і ще двоє отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні обласної поліції у Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався на вулиці Івана Акінф'єва. За даними поліції, стрілянина сталася на п'ятому поверсі недобудови. На місці події поліція виявила тіло чоловіка з вогнепальним пораненням і ще двох поранених.

На даний момент постраждалих опитують працівники поліції, а на місці працюють кінологи і слідчо-оперативна група. Також повідомляється, що поліцейські вилучили близько 10 стріляних гільз, в області введено оперативний план "Сирена" для затримання зловмисників.

У Дніпрі поліція розшукує підозрюваних у вбивстві чоловіка Стрілянина відбулася близько 10-ї ранку на вул. Івана Акінфєє...

Опубліковано Національна поліція - Дніпропетровська область 11 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Полтаві на пляжі сталася перестрілка. В результаті інциденту важкі поранення отримали чоловік і дитина. Чоловік згодом помер.