ua en ru

У Полтаві на пляжі сталася перестрілка, одна людина загинула

У Полтаві на пляжі сталася перестрілка, одна людина загинула Фото: перестрілка (forum.guns)

Також в перестрілці поранена дитина

У Полтаві на пляжі річки Ворскла сталася перестрілка, в результаті якої загинула людина поранена дитина. Про це повідомляє місцеве видання "Полтавщина".

"Сьогодні ввечері на пляжі "Дублянщина" сталася стрілянина. В результаті важкі поранення отримали чоловік і дитина. На місце події прибули дві карети швидкої допомоги, а медики приступили до реанімації", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що постраждалі Олександр і Роман Марченко, батько і син.

Повідомляється, що Роман Марченко орендував ділянку на пляжі. До Марченко підійшов чоловік з іншої частини пляжу, виникла сварка. Після бійки чоловік пішов і повернувся з озброєною підмогою. Під час конфлікту власник ділянки на пляжі, який орендував Марченко, вистрілив з карабіна "Сайга" (за попередньою інформацією він має офіційну реєстрацію) в груди чоловікові, який незабаром після поранення помер.

Так, інша сторона конфлікту відкрила вогонь з травматичних пістолетів. Один з учасників стрільби зник на автомобілі "ВАЗ-2108".

За повідомленням прес-служби патрульної поліції, один з нападників затриманий.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві на Вокзальній площі невідомі відкрили стрілянину, в результаті чого три людини отримали поранення.