ua en ru

Дніпро - Аякс: Ми зіграємо з легендарною командою, - Мирон Маркевич

Дніпро - Аякс: Ми зіграємо з легендарною командою, - Мирон Маркевич Маркевич пам'ятає легендарний склад "Аякса"

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич зізнався, що є шанувальником "Аякса", повідомляє сайт дніпрян.

"Я не розумію, чому тут грали "Олімпік" і "Динамо". Невже в Києві ніде не можна було провести цей матч? Тому й поле таке, при таких погодних умовах. На трієчку, максимум. Але у нас немає виходу, крім як грати тут. Тут нічого не поробиш. Говорити їм, щоб вони виходили на поле і не отримували карток, неправильно. Інша справа, якщо гравці отримають попередження за розмови, відкидку м'яча, тоді це буде неправильно. Ну а якщо в боротьбі за м'яч - це зовсім інше", - сказав Маркевич.

"Ви знаєте, я давній шанувальник "Аякса" ще з часів Кройфа, Кайзера, коли вони вигравали Кубок чемпіонів, та й взагалі сказали нове слово в футболі. Завжди мені було приємно дивитися на гру "Аякса". Ми зіграємо з легендарною командою. Що стосується віку футболістів, то у нас теж чимало молоді. А що стосується молодих гравців "Аякса", - всі вони навчені, технічні. Команди знаходяться в рівних умовах, а як все складеться, покаже час", - додав наставник "Дніпра".

Нагадаємо, гра "Дніпро" - "Аякс" відбудеться ввечері 12 березня, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.