ua en ru

Депутати коаліції не домовилися щодо законопроектів про МРЕВ і дорожній рух, - Ляшко

Депутати коаліції не домовилися щодо законопроектів про МРЕВ і дорожній рух, - Ляшко Фото: Олег Ляшко

Ляшко розповів про результати засідання ради коаліції

У Верховній Раді України депутати коаліції не дійшли згоди щодо деяких законопроектів правоохоронного пакету, зокрема про МРЕВ і дорожній рух. Про це повідомив в кулуарах координатор коаліції Олег Ляшко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Контраверсійні з тих, які розглядаються сьогодні, - це два законопроекти в пакеті правоохоронної системи - законопроект про надання послуг МРЕВ, сьогодні пропонується створити окрему структуру МРЕВ та кошти від МРЕВ направити в Міністрство внутрішніх справ. І другий закон контраверсійний - це про дорожній рух", - зазначив Ляшко.

За словами нардепа, згідно з останнім, пропонується значно посилити штрафні санкції для водіїв.

Разом з тим Ляшко зазначив, що за підсумками вчорашнього засідання Ради коаліції було погоджено голосувати всі законопроекти з реформування правоохоронної системи.

"Прийняли таке рішення. Голосуємо сьогодні все, що стосується правоохоронних сфери - це реформування органів внутрішніх справ. Плюс голосуємо ще один законопроект, що стосується прокуратури, - перенесення термінів вступу в силу, в тому числі обрання прокурорів, зміна принципу формування міжрайонних цих прокурорів та місцевих тощо", - додав він.

Як повідомлялося, Верховна Рада сьогодні розгляне законопроект про національну поліцію.