ua en ru

Coca-Cola пояснила появу Криму на карті РФ у своїх соцмережах

Coca-Cola пояснила появу Криму на карті РФ у своїх соцмережах Фото: Coca-Cola

У компанії відзначили, що не захищають будь-яких політичних позицій

Агентство, яке розробляло карту Росії в рамках різдвяної кампанії Coca-Cola, внесло зміни в зображення без відома замовника та узгодження з ним. Про це повідомляє прес-служба компанії Coca-Cola Україна.

При цьому в компанії зазначили, що не захищають будь-яких політичних позицій. Coca-Cola Україна вибачилася за суперечливий пост, який був вилучений з облікового запису.

Варто відзначити, що на даний момент всі записи і коментарі в співтоваристві компанії "Вконтакте" видалили, але їх можна побачити в кеші Google.

Нагадаємо, вчора, 5 січня, посольство України в США довело до відома компанії Coca-Cola, що окупований Російською Федерацією Крим є невід'ємною частиною України.

Coca-Cola і Рерѕі не змогли вирішити, чий Крим. Компанія Coca-Cola у своєму офіційному співтоваристві у соцмережі ВКонтакте опублікувала карту Російської Федерації включає Крим. Це викликало хвилю обурення серед українських Інтернет-користувачів, які закликали в тому числі підняти питання про введення санкцій проти компанії. Також українські користувачі соцмереж закликають бойкотувати продукцію, размешая хештег "bancola".

Зазначимо, Coca-Cola Hellenic виробляє в Україні безалкогольні напої на заводі в Київській області. Представлена у категоріях газованих напоїв (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes) питної води (BonAqua), соків (Rich, BotaniQ, "Добрий") енергетичних напоїв (Burn, Gladiator) і холодного чаю Nestea.