ua en ru

Бойовики за добу 82 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за добу 82 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Терористи використовують заборонену озброєння практично вздовж всієї лінії розмежування

Бойовики за минулу добу, 29 липня, 82 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"В цілому протягом вчорашнього дня незаконні збройні формування 82 рази порушили режим припинення вогню, використовуючи при цьому артилерію, міномети, гранатомети і стрілецьку зброю. Протягом ночі, в зоні антитерористичної операції, противник продовжував порушувати режим тиші з використанням забороненого озброєння практично вздовж всієї лінії розмежування", - йдеться в повідомленні.

Вчора ввечері терористи в основному обстрілювали позиції українських військових в районі Артемівська і біля Донецька. Так, вогонь вівся в районі Пісок, Горлівки, Трьохізбенки, Майорскому, Красногорівці і Старогнатовке.

Протягом ночі, в зоні антитерористичної операції, противник продовжував порушувати режим тиші із використанням заборонен...

Posted by Прес-центр АТО on 29 июля 2015 г.

Нагадаємо, в районі Широкіно Донецької області знаходиться найбільша кількість важкоозброєних підрозділів Збройних сил України.