ua en ru

Бойовики за добу 9 разів порушили перемир'я в зоні АТО, - штаб

Бойовики за добу 9 разів порушили перемир'я в зоні АТО, - штаб Фото: українські військові

Вночі та вранці в зоні АТО зберігалася спокійна обстановка

Бойовики за минулу добу, 15 вересня, 9 разів порушили перемир'я в зоні антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Наприкінці вчорашнього дня ситуація в зоні АТО залишалася стабільною. Проросійські бандформування продовжували поодинокі обстріл українських позицій. Проте в основному це був хаотичний і провокаційний вогонь. В цілому, протягом минулої доби, незаконні збройні формування 9 разів порушили перемир'я. А вже сьогодні, 16 вересня з півночі і до 6 ранку, уздовж лінії розмежування зберігалася тиша", - йдеться в повідомленні.

Вчора ввечері бойовики районі селища Кримське Луганської області вели снайперський вогонь по опорного пункту українських військових. Близько 21 і 23 години, на артемівському напрямку, по силам АТО в населеному пункті Розсадження терористи вели вогонь із стрілецької зброї.

Наприкінці вчорашньої доби ситуація в зоні АТО залишалася стабільною. Проросійські бандформування продовжували поодинокі...

Posted by Прес-центр АТО on 15 сентября 2015 г.

Нагадаємо, на території підконтрольній самопроголошеної "Донецької народній республіці" почалися публічні страти бойовиків.