ua en ru

Бойовики зосередили вогонь на донецькому напрямку, - штаб

Бойовики зосередили вогонь на донецькому напрямку, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Бойовики вночі обстріляли Широкіно

Незаконні збройні формування російсько-терористичних військ зосередили вогонь на донецькому напрямку. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Незаконні збройні формування російсько-терористичних військ продовжують руйнувати і знищувати цивільні об'єкти, обстрілюють позиції сил АТО. Застосовують озброєння танків, БМП, зенітних установок, мінометів, гранатометів. Стріляють зі снайперських гвинтівок, стрілецького озброєння. Злочинці зосередили вогонь на донецькому напрямку. Обстріляли Піски, Старогнатовку, Строгановку, Авдіївку, Гранітне, Дослідне, Водяне та Мар'їнку", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на луганському напрямку з мінометів, гранатометів і кулеметів терористи вели вогонь по Станиці Луганській Щастя. На артемівському - вели вогонь по Майорскому та Попасній.

"Відносно спокійно було на маріупольському напрямку. Тут терористи тільки один раз вночі, обстріляли зі стрілецької зброї Широкіно. Безпілотні літальні апарати загарбників були помічені в небі, за напрямами Подгоровка-Лиман, Старобільськ-Курячевка", - повідомили в штабі.

Незаконні збройні формування російсько-терористичних військ продовжують руйнувати та знищувати цивільні об'єкти, обстріл...

Posted by Прес-центр АТО on 16 Май 2015 г.

Нагадаємо, 16 травня бойовики здійснили обстріл шахти "Південна" біля міста Дзержинська Донецької області.