ua en ru

Бойовики до півночі 30 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики до півночі 30 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Бойовики ввечері 7 раз обстріляли Широкіно

Бойовики ввечері 15 червня близько 30 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"У ніч на 16 червня проросійські НЗФ продовжили обстріли позицій наших підрозділів. Ввечері активність російсько-терористичних військ стрімко зросла. До півночі вони скоїли близько 30 обстрілу позицій сил АТО", - йдеться в повідомленні.

У штабі повідомили, що в районі Донецька терористи обстріляли Піски, Опросное і Старогнатовку, в районі Артемівська - Троїцьке та Новгородське, Луганська - Кримське, Станицю Луганську і Щастя.

"За Широкіно кремлівські найманці ввечері 7 разів били з мінометів калібру 120 мм і 122-мм гаубиць. Після півночі використання бойовиками мінометів і артилерійських систем калібру більше 100 мм було зафіксовано поблизу Широкіно, а також Золотого на Луганщині, і Орехово, недалеко від Артемівська. У Мар'їнці активно працював ворожий снайпер. Вздовж всієї лінії розмежування протягом ночі здійснювали розвідку безпілотники ворога", - відзначили в прес-центрі.

Вночі проти 16 червня проросійські НЗФ продовжили обстріли позицій наших підрозділів.Ввечері активність російсько-терор...

Posted by Прес-центр АТО on 15 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, спеціальний представник Служби безпеки України (СБУ) передав США докази російської агресії на Донбасі.