ua en ru

СБУ передала США докази агресії РФ в Україні

СБУ передала США докази агресії РФ в Україні Фото: голова СБУ Валентин Наливайченко

Дані матеріали будуть вивчені американськими сенаторами і конгресменами

Спеціальний представник Служби безпеки України (СБУ) передав США докази російської агресії на Донбасі. Про це повідомив радник голови СБУ Маркіян Лубківський на своїй сторінці в Facebook.

"Спеціальний представник голови Служби безпеки України доповів Валентину Наливайченка з Вашингтона, що тільки що американським партнерам були передані докази російської збройної агресії, зібрані бійцями АТО", - повідомив Лубківський.

За його словами, мова йде про матеріали, що підтверджують вчинення злочинів проти людяності, які стануть предметом аналізу з боку сенаторів і конгресменів США.

"Зібрані матеріали можуть лягти в основу доказової бази для притягнення агресора до кримінальної відповідальності", - підкреслив радник голови СБУ.

Шановні друзі,Спеціальний представник Голови Служби Безпеки України доповів Валентину Наливайченку з Вашингтона, що що...

Posted by Markian Lubkivskyi on 15 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, 16-17 червня виступати в Конгресі США на тему агресії РФ повинен був голова СБУ Валентин Наливайченко, проте його візит був скасований через отримання повістки в Генпрокуратуру через заяви про причетність екс-керівництва ГПУ до "БРСМ-Нафти".