ua en ru

Бойовики перебили газопровід в Станично-Луганському районі, - Москаль

Бойовики перебили газопровід в Станично-Луганському районі, - Москаль Фото: Геннадій Москаль

Газопостачання припинено у 9 населених пунктах

Бойовики в ніч з 25 на 26 травня обстріляли Станично-Луганський район, в результаті чого був перебитий газопровід. Про це йдеться у повідомленні на сайті глави Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"Вчора (25.05) вночі Станично-Луганський район піддався масованому артилерійському обстрілу з боку правого берега Сіверського Дінця, що окупований терористами. Біля с. Вільхове снаряд перебив газопровід середнього тиску, внаслідок чого в дев'ять сіл району (Вільхова, Нижня Вільхова, Верхня Вільхова, Герасимівка, Югановка, Комышное, Степове, Широкий, Колісниківка) припинено газопостачання. Всього без газу станом на ранок залишається 3 тисячі 600 домогосподарств. Під вогнем бойовиків виявився і районний центр - Станиця Луганська". - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, ніхто з мирних жителів не постраждав, інформація про поранених або загиблих військових уточнюється.

Нагадаємо, у місті Золоте Луганської області в результаті обстрілу пошкоджений магістральний водогін, з-за чого більша частина окупованої бойовиками області залишиться без води.