ua en ru

Бойовики обстріляли Трьохізбенку, поранено 2 українських військових, - ЛОДА

Бойовики обстріляли Трьохізбенку, поранено 2 українських військових, - ЛОДА Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль

В результаті обстрілу бойовиками Трьохізбенки Луганської області двоє українських військових отримали поранення. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної державної адміністрації.

"Вчора (29.03) близько 19.30 група бойовиків підійшла з боку контрольованої так званої ЛНР території до зруйнованого мосту через Сіверський Донець на околиці Трьохізбенки і обстріляла опорний пункт наших силовиків з автоматичної зброї і гранатометів. Після відкриття вогню у відповідь бойовики відійшли, проте двоє українських військових в результаті обстрілу отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

В ОДА зазначили, що один з військових був госпіталізований у важкому стані.

"Протягом ночі бойові дії зафіксовані ще на декількох напрямках... В околицях Кримського періодично виникали перестрілки між українськими силовиками і бойовиками з окупованих Сокільників, на автодорозі Бахмутка чулися вибухи мін, а в Станиці Луганській ввечері кілька разів виникали перестрілки зі стрілецької зброї", - розповів керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

За його даними, інформації про постраждалих серед мирного населення немає.

Бойовики обстріляли Трьохізбенку, поранені двоє українських військових Учора (29.03) близько 19.30 група бойовиків під...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 29 Март 2015 г.

Нагадаємо, 28 березня в Луганській області на розтяжці підірвався український військовий.