ua en ru

В Луганській обл. на розтяжці підірвався український військовий, - Москаль

В Луганській обл. на розтяжці підірвався український військовий, - Москаль Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль

У Луганській області в районі села Жолобок Попаснянського району, 28 березня на розтяжці з вибухівкою підірвався український військовий, якого з осколковими пораненнями доставили в міську лікарню Сєвєродонецька. Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

Як повідомляється, пораненим виявився 35-річний боєць 24 аеромобільної бригади, житель Київської області. У лікарні йому надана необхідна медична допомога, загрози життю немає.

"Загалом бойова обстановка на контрольованій Україною частині Луганської області залишається нестабільною. Обстрілів з "Градів" і артилерії не зафіксовано, проте в ряді населених пунктів тривали бойові дії. Між Кримським і Сокольниками протягом ночі спалахували перестрілки бойовиків і українських військових, а на Бахмутке періодично вибухали мінометні міни. Інформації про постраждалих не надходило", - сказано в повідомленні.

Також повідомляється, що у зв'язку з різким погіршенням погоди деякі населені пункти області частково знеструмлені. "Станом на ранок світла немає Трехизбенке, частково в Новотошковке, центральної частини Станиці Луганської, у 20-ти відсотків жителів Попасній і деяких інших селах", - уточнили в прес-службі, додавши, що аварійні бригади вже почали відновлювальні роботи.

Нагадаємо, станом на ранок 29 березня в Україні через негоду знеструмлено 176 населених пунктів у 6 областях.