ua en ru

Бойовики обстріляли селище Родина, поранено 4 бійців "Азова", - Москаль

Бойовики обстріляли селище Родина, поранено 4 бійців "Азова", - Москаль Фото: Генадій Москаль

Бійці доставлені в лікарню Сєвєродонецька

Бойовики обстріляли селище Родина в Луганській області, в результаті чого були поранені 4 бійців полку "Азов". Про це йдеться у повідомленні на сайті глави Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"Вчора (25.05) близько 16.00 бойовики з боку окупованого Первомайська обстріляли з автоматичних гранатометів крайній український блокпост в Родині (входить у Золоте). Тут знаходиться єдиний офіційний пункт пропуску через лінію розмежування у Луганській області. Осколками від гранат поранені четверо бійців батальйону "Айдар". Всі вони доставлені в лікарню Сєвєродонецька", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, за даними Москаля, обстріли і бойові зіткнення вчора були зафіксовані в Попасній і Щасті.

"Близько 8 години вечора група бойовиків, обстрілявши наших військових на блокпості при в'їзді в Попасну з боку Первомайська, спробувала з боєм прорватися в місто. Атака відбита, інформації про поранених або загиблих немає", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за даними Москаля, бойовики вчора, 25 травня, обстріляли медичний автомобіль Збройних сил України, в результаті чого загинув український військовий, ще один поранений.